Til forsiden
Polinfos databaser indeholder lige nu 6.113.783 artikler
Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 47 14 50 - Fax: 33 11 56 28 - Email: info@polinfo.dk
 

Ny søgningListe tilbageListeListe fremArtikel tilbageArtikel fremPrintHjælp

Artikel: 21 af 39

Z8873364

Tendensen: Strengt fortroligt
Jyllands-Posten 3 september 2000, Brunch side 8
Af Hans Lucht, journalist og forfatter
Der blev fornylig opdaget en mystisk korncirkel på Lars og Heidi Brund Laursens mark i Borum uden for Århus. Der er blevet gisnet om, at det kunne være rumvæseners arbejde, men det er ikke helt korrekt.
Jeg kan her afsløre, hvem der står bag. Det gør en flok superintelligente delfiner. Det er det eneste, der virkelig giver mening. De har via tankeoverførsel til stråmænd på jorden dikteret dette billede som indlæg i en debat om ozonlagets forsvinden.
Den store af cirklerne forestiller tydeligvis en slags ventilator, der vendt op i mod himlen skal afkøle luftmasserne, så ikke alle isbjergene på Nordpolen smelter og forstyrrer livet op jorden. Kort sagt, der er næsten ingen grænser for den gode underholdning man kan få ud af sådan en kornmark, og jeg vil derfor advare mod, at Danmark fuldstændig forlader sin status som landsbrugsland, da vi altid må have et par marker stående, hvis nogen skulle have lyst til at kommunikere med os.
Ved at blive et informationssamfund mister vi ironisk nok muligheden for at kommunikere med de kræfter som NLP-terapeut (?) og forsker i korncirkler Jonau Ohavy i Jyllands-Posten onsdag den 23. august kalder ikke-menneskelige.
Hvorfor det lige er korn, som disse kræfter kan lide at udtrykke sig i forbliver et mysterium, men endnu mere mystisk er det, at de ikke bare kan tale lige ud af posen, og fortælle, hvad det er de vil. Det er lidt anstrengende, at man på den måde skal gætte sig frem til deres intentioner. Og er en korncirkel overhovedet pæn? Det er jo egentlig en slags grafitti. Og det er altså hærværk.

Fuck jorden
Hvem tror de egentlig, de er? Tror de, at de bare komme her og skrive, hvad de har lyst til på vores korn. Hvad nu, hvis der står fuck jorden på et sprog ude fra Mælkevejen. Det vil jeg ikke finde mig i. Der skal ikke komme sådan en par rummænd til min planet og spille fandango.
Men på den anden side, det er jo nok et socialt problem. Måske har de haft en dårlig opvækst i deres ufo og mistet et par af deres fangearme på vej gennem et sort hul. Det skal vi være forstående overfor, og det er en opgave, som vi allesammen må være med til at løse. Måske kunne vi lave et par marker, hvor de kunne øve sig, og måske kunne de få et lille badekar med satellit-TV, hvor de kunne plaske rundt.
Personlig vil jeg godt arrangere en rejse til Grækenland, hvor vi kunne bungy-jumpe, få snakket ud om ting oppe i rummet og generelt føle hinanden efter på tentaklerne. Vi kan da allesamme få brug for at knibe lidt blæk i ny og næ. Der er også andre perspektiver i denne her sag.
Hvis vi antager, at vi får besøg af folk fra rummet, der kommer og går som det passer dem og tegner grafitti over det hele, så er det vist på tide, vi kommer op på mærkerne.
Jeg tænker på den der mærkelige rulleskøjte vi sendte til Mars for at lede efter vand. Vi er faretruende bagefter. Vi har brug for en stjerneflåde med laserkanoner og hele dynen. Hvem siger, de nøjes med at vade rundt i kornet næste gang? Tilbage til Laursens mark i Borum.
Som bekendt er delfinerne de mest intelligente og mystiske væsener i dyreriget. Aberne har ikke rigtig udrettet noget, siden de byggede pyramiderne. Men delfinteorien, som jeg præsenterede i starten, har alligevel en lille fejl.
Problemet er, at hvis de er så pokkers kloge, hvorfor bliver de så ved at svømme ind i de net som tunfiskerne sætter op? Jeg kan kun komme frem til en løsning. Det må være fordi der med denne store, følsomme hjerne følger en ubærlig weltschmerz, der får dem til kaste sig i døden, når det endnu engang bliver mandag og de skal på jagt efter de samme gamle sildestimer. Vi får nok aldrig svaret og nu er marken høstet og beviserne bekvemt skaffet af vejen og arkiveret under bogstavet X.
Det er strengt fortroligt, og det er måske det klogeste.

Alt materiale i Polinfo er omfattet af lov om ophavsret og må ikke kopieres uden særlig tilladelse.
En del artikler i Polinfo indeholder links til andre websites. Polinfo påtager sig intet ansvar for, at sådanne links fungerer, eller at de angivne web-adresser er korrekte.

Ny søgningListe tilbageListeListe fremArtikel tilbageArtikel fremPrintHjælp