Til forsiden
Polinfos databaser indeholder lige nu 6.113.783 artikler
Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 47 14 50 - Fax: 33 11 56 28 - Email: info@polinfo.dk
 

Ny søgningListeListe fremArtikel tilbageArtikel fremPrintHjælp

Artikel: 5 af 39

Y1182856

Korncirkler: Amerikansk interesse for dansk cirkel
Jyllands-Posten 2 august 2001, 1 . sektion side 10
Af Stig Matthiesen
"Mennesker over hele verden bliver nødt til at tage fænomenet med korncirkler alvorligt," fastslår Nancy Talbot, der er talsmand for BLT-Research Team, der holder til i Massachusetts i USA, hvor videnskabsfolk gennem 10 år har samarbejdet for at finde viden om korncirklerne. En viden, der offentliggøres i et tidsskrift, der udkommer over hele verden.

På vej til konference
Hun er netop stået op og på vej til lufthavnen for at deltage i en konference om korncirkler for almindelige mennesker og korncirkelforskere fra hele verden i Glastonbury i nærheden af Bristol i sydengland, da Jyllands-Posten fanger hende over telefonen.
"Den seneste uge er der registreret fænomener i Holland og udenfor New York, der tyder på, at intelligente væsner følger op på noget. Jeg siger ikke, at det er en UFO, der er landet på jorden ved Frijsenborg i Danmark, men vi kan ikke blive ved at ignorere disse begivenheder, der finder sted over hele verden," fastslår Nancy Talbot.
"Den eneste måde, hvorpå vi en dag kan forstå, hvad der foregår, er at henlede opmærksomheden på korncirklerne og tage dem alvorligt," mener hun.

Ønsker materiale
"Jeg kan ikke udtale mig om korncirklen i Danmark, før jeg har set et mere detaljeret materiale fra stedet. Det er også nødvendigt at analysere stråene for at se, om der er celleforandringer," siger Nancy Talbot og forklarer, at det er en lang og meget kompliceret proces at undersøge en korncirkel seriøst.
"Jeg ved godt, at mange korncirkler er lavet af mennesker. Især briterne er gode til den slags. Jeg ved ikke, om de har bedre tid end andre," siger Nancy Talbot og griner højlydt over Atlanten.
"Den cirkel, der er lavet i Danmark, er meget stor. De målinger og tal, jeg har fået fra stedet, virker meget interessante. Det er helt klart, at begivenheden i Danmark kommer på dagsordenen i Storbritannien i denne weekend, hvor der kommer pressefolk fra hele verden." stig.mathiesen@jp.dk

Stednavne:
Dk           
Emneord:
Overtro           

Alt materiale i Polinfo er omfattet af lov om ophavsret og må ikke kopieres uden særlig tilladelse.
En del artikler i Polinfo indeholder links til andre websites. Polinfo påtager sig intet ansvar for, at sådanne links fungerer, eller at de angivne web-adresser er korrekte.

Ny søgningListeListe fremArtikel tilbageArtikel fremPrintHjælp