Internationale korncirkelkonferencer
og provinsbyen Marlborough

Her er info om besøgs- og deltagelsesmuligheder i de største af sommerens britiske korncirkelkonferencer.

Der er to-tre store konferencer i Wiltshire området normalt sent i juli og tidligt i august. De har det tilfælles, at nogle af de førende internationale eksperter i korncirkler over en weekend holder foredrag (på engelsk) om deres seneste opdagelser og om beslægtede spirituelle emner. Der er altid tilknyttet en slags markedsplads med bøger, fotos, tøj med symbolerne og meget mere samt en uformel café, og aftenerne byder på ekstra begivenheder. Du kan komme med til enhver konference, og du betaler selv de britiske arrangører alt efter hvor mange dage, du vil være med og til hvad.

The Summer Crop Circle Lectures holdes i Devizes, Wiltshire og samler nogle af de bedstkendte eksperter som talere. WCCSG (Wiltshire Crop Circle Study Group) konferencen holdes i Marlborough, Wiltshire og fokuserer mest på de spirituelle sider af sagen. Glastonbury Symposium holdes over tre-fire dage i Glastonbury, Sydvestengland og handler om korncirkler set fra alle synsvinkler.

Verdens mest berømte og velbesøgte konference om emnet er den sidstnævnte. Den begynder med muligheden for en heldags torsdagstur med bus til 4-5 af de nyeste korncirkler. Hvis engelsk ikke er din stærke side, kan du fordybe dig i selve Glastonbury, en virkelig spændende lille by. Den har fantastiske boghandlere, alle mulige kunstneriske og newageagtige forretninger, der er ekstremt smukke, mange hyggelige cafeer, den føromtalte Glastonbury Abbey, hellig brønd med helbredende vand m.m. Man savner byen, når man forlader den.

For information om konferencerne:

1. Crop Circle Conferences.
2. Glastonbuy Symposium, e-mail hq@glastonburysymposium.co.uk.
3. The Summer Crop Circle Lectures.
4. WCCSG Crop Circle Conference, e-mail WCCSG@ukonline.uk.

Glastonbury Abbey & Chalice Well:
klik her klik her klik her
klik her

I "korncirkelland" er der en sød lille provinsby, Marlborough, med restauranter, overnatningsteder, indkøbsmuligheder, postkontor osv. Den ligger også nær de førnævnte megalitiske/neolitiske naturmonumenter, som stadigvæk summer af energi.

klik her klik her klik her

Marlborough

Første side....... Forrige side

E-mail: jonah102@gmail.com