Andres varer:
Markedsplads for korncirkelpostkort, -kalendere,
-DVDer, -bøger, -plakater og -blade

netfoto ved Lucy Pringle

tekst: Jonah Ohayv

Det meste af det, der er udgivet, er på engelsk, og man bestiller det nemmest gennem internet enten fra udgiveren eller eksempelvis amazon.co.uk. De nedenfor nævnte mennesker er venlige, og du kan kontakte dem direkte.

Farvefotos m.m.

De, der tager de bedste luftfotos af flest formationer, er efter min mening: Lucy Pringle og Steve Alexander.

Lucys varer

Lucy Pringles bog fra år 2000, "Crop Circles, the Greatest Mystery of Modern Times", er efter min mening en af de tre bedste om emnet, og den har mange farvebilleder. (Mange gode bøger bliver delvis forældet, fordi korncirkelstilen udvikler sig fra år til år).

Lucy sælger sine fotos som postkort både enkeltvis og i udvalgte sæt af 6 - hun har mange sæt. Hun sælger også en korncirkelfotokalender hvert år, m.m. Hendes produkter findes på cropcircles.lucypringle.co.uk under "Shop".

For mere information om Lucys varer, kontakt hende på: lucy@lucypringle.co.uk.

Steves varer

Steve Alexander laver årsbogshæfter med sine farvefotos og tekster - "The Crop Cirle Yearbook for (årstal)". Han sælger også fotos enkeltvis og i sæt samt fotoplakater. De kan bestilles gennem http://www.temporarytemples.co.uk/shop.

For mere information om Steve's varer, kontakt ham gennem hjemmesiden eller på: admin@temporarytemples.co.uk.

Berts varer

Bert Janssen har, efter min mening, lavet den bedste all-round DVD, "Crop Circles - The Research", hvor man ser forskningsresultater, fotos, geometri, interviews m.m. Desuden har han lavede en DVD om de fotograferede mystiske lyskugler, "Contact".

Bert har også lavet en bog om den geometriske konstruktion af udvalgte korncirkler og en om deres "hypnotiske" kraft. Han sælger også sæt af sine korncirkelfotos. Se http://www.bertjanssen.nl/content/products.html.

For mere information om Berts varer, kontakt ham på: info@bertjanssen.nl .

Andys bøger

Den allerbedste bog om korncirkler er efter min mening Andy Thomas' bog fra år 2002, "Vital Signs". Den har selvfølgelige også en masse farvefotos. Andy har tidligere skrevet mindst tre andre bøger om korncirkler, og han var redaktør af hjemmesiden "Swirled news", en meget brugt debat-forum for korncirkel-entusiaster.

Man kan købe Andys bøger på http://truthagenda.org/the-truth-agenda-conspiracies. Hans kontakt e-mail er: info@vitalsignspublishing.co.uk.

Freddys varer

Freddy Silva er en af verdens topforskere i korncirkler. Hans dybsindige bog fra 2002, "Secrets in the Fields", er efter min mening en af de tre bedste på markedet. Du kan se mere om den på http://www.invisibletemple.com/book-crop-circles-secrets-in-the-fields.html.

Freddys mange plakater med velproportionerede indhold findes på http://www.cropcirclesecrets.org/posters.html. Hans korncirkelmønstre-kort for healing forklares på http://www.invisibletemple.com/crop-circles-healing.html.

Nogle varer er udsolgt, så kontakt ham inden du bestiller. Hans e-mail er: fs1080@invisibletemple.com.

Nicks bog

Nick Kollerstrom, gymnasiematematiklærer, har lavet den mest spændende bog om den skjulte geometri i korncirkler med mange gode illustrationer: "Crop Circles - the Hidden Form". Du finder store uddrag fra bogen med mange illustrationer på http://www.hypermaths.org/cropcircles.

Du kan bestille bogen på http://www.wessexbooks.co.uk/Wessex_Books_Bookshop.html.

Den norske bog og video

Eva-Marie Brekkestø har skrevet bogen "Korncirkler - Naturlige mysterier", den eneste dybdegående bog om emnet, som er blevet oversat til dansk. Den danske udgave er desværre nu udsolgt, men bogen findes også på norsk og engelsk. E-mail Eva-Marie for at købe den norske udgave direkt fra hende: eva-marie@fredriksen.no.

Terje Toftenes og de norske korncirkelforskere har på både norsk og engelsk lavet en af de allerbedste korncirkelvideoer, "Kornsirkler - visittkort fra det ukjendte...". Du kan se mere på http://www.cropcirclesnorway.com/Ressurser/Film/Film.htm. For mere information kontakt ham på: toftenes@toftenes.no

Michaels plakater

Michael Glickman har lavet farveplakater med tegninger af 12 af sine favoritter blandt årets korncirkler gennem mange år. Du kan læse om processen på http://www.cropcircleconnector.com/images/posters2002booking.jpg og se dem på https://www.michaelglickmanoncropcircles.com/posters.

For at købe Michaels plakater eller bøger gå til https://www.michaelglickmanoncropcircles.com. Han kan kontaktes der.

Crop Circle Connectors varer

Mark Fussell og Stuart Dike har på deres hjemmeside hver sommer i mange år været de hurtigste til at samle og dernæst straks offentliggøre fotos af og feltrapporter om de nyeste britiske korncirkler. Hjemmesiden er derfor det første sted entusiasterne tjekker, når de vil ud i marken og se de nye formationer.

De tilbageværende af deres årlige dvd'er kan købes på http://www.thecropcircleshop.com/dvds-1-c.asp, og de sælger også mange andre personers dvd'er på http://www.cropcircleconnector.com/anasazi/videos97.html.c.asp.

Du kan kontakte dem på: mjfussell@blueyonder.co.uk.

Judys tøj

Flotte kvalitetsbomuldsbluser, flere slags i mange farver med udvalgte korncirkelsymboler fra de sidste år. Judys tøj findes på http://www.jupiterwear.com og hun kontaktes der.

Korncirkelblade:

1. The Spiral, http://www.cropcircleconnector.com/anasazi/spiral.html.

2. The Circular, http://cropcircleconnector.com/anasazi/circular.html.

3. The Cereologist, http://www.sayer.abel.co.uk/cereol.htm.

4. SC, http://cropcircleconnector.com/sc/sc.html.


Du er velkommen til at fortælle mig, hvis du kender til gode materialemuligheder, der ikke står her..

e-mail: jonah102@gmail.com