Korncirkler og psykiske kræfter

En klar forbindelse

copyright 2001 Ann Pedersen
umærkede diagrammer copyright Kent in Kaos.

Korncirkelmagerne fremviser mange egenskaber; eksempelvis er de telepatiske og interaktive. De sender os ofte små indbydelser, via impulser vi får til at deltage i deres aktiviteter. Vi (Janet og Graham Tucker, Marcelle Moriarty, David Taylor og jeg, som sammen stiftede Medway Crop Circle gruppe i England) havde alle en indre trang til at sætte os i forbindelse med disse storartede matematikere. Så vi besluttede os for at lave nogle smaa forsøg i form af meditationer.

Vores første meditation fandt sted d. 19. marts 2000 på en tre-linjet ley line ved Burham kirke, Kent, hvor vi følte at energierne var meget kraftige. Vi forærede cirkelmagerne gaver såsom blomster, fjer, sten osv. og placerede vores krystaller intuitivt. Vi takkede så cirkelmagerne for tidligere formationer og bad dem om at danne vores MCC logo på en lokal mark (figur 1).

Dernæst begyndte vi at meditere på vores logo. Nogle uger efter ankom Kents første formation (nr. to i UK) i 2000-sæsonen. Den "landede" i en rapsmark i Farningham d. 25. april, og bestod af en cirkel der omgav en trekant med en mindre trekant i midten (figur 2).

Det var en nydelig rapsformation - den "bedste" jeg endnu har undersøgt. Nej, det var ikke vores logo, men den grundlæggende geometri var den samme (figur 3). Denne geometri er ret sjælden i korncirkler; Graham fandt kun én anden i 1999-sæsonen som indeholdt den samme.


Meditation nummer to forgik i Kit's Coty, Kent, (et lokalt stenmonument i stil med Stonehenge) d. 3. maj 2000. Samme fremgangsmåde som gangen før. Elleve dage senere ankom en smuk keltisk knude i en bygmark i Wrotham, Kent (figur 4). Igen var vores logo til stede i dette pragteksemplars geometri (figur 5), og til vores forbløffelse var knuden på linie med Kit's Coty stenmonumentet, så vi følte at vi havde fået endnu et positivt svar.

Da 3 er et helligt tal, syntes vi at vi skulle meditere en sidste gang. Det gjorde vi d. 21. juli 2000 på Berling/Holly Hill, Kent, eftersom dette sted har været vært for tidligere korncirkler. Denne gang mediterede vi ikke på vores logo. Vi ville se hvad der skete hvis vi bare prøvede at påvirke cirkelmagerne. Det gjorde vi ved at lægge os på jorden i en geometrisk stjerneform, da dette symbol som bekendt kan fremkalde en mægtig energi. Vi takkede "vores venner" og bad dem begunstige os med et symbol på en venlig bondes mark, da vi havde haft problemer med at få lov til at undersøge andre korncirkler. Igen anbragte vi vores krystaller og gaver, og så gav vi cirkelmagerne en free run mens vi kanaliserede lys ned i vores menneskeskabte stjerne.

D. 29. juli fik jeg en telefonopringning fra et MCC-medlem, som fortalte mig at en stjerneformation var ankommet i Istead Rise, Kent. Jeg kunne ikke tro mine egne ører. Dette 294 ft (ca. 90 m) komplicerede mesterstykke var landet på en meget venlig bondes mark. The Channel Tunnel Rail Link's vagter, som arbejdede lige ved siden af marken med stjernen, forsikrede mig at denne korncirkel var blevet dannet inden for få timer (figur 6).

Vi havde ikke fortalt andre mennesker om vores meditationer. Vi følte tildels at vi havde opnået det ønskede resultat, og vi takker cirkelmagerne hvem de så end er!

NB: Omkring halvdelen af Kents korncirkler fremkommer inden for et par hundrede meter af The Channel Tunnel Rail Link, som bulldozer sin vej fra Frankrig gennem Kent til London.

Forfatterens e-mail: anndave@pedersen38.freeserve.co.uk

Korncirkelforeningens e-mail: jonah102@gmail.com